Selecteer een pagina

[su_column size=”2/3″][su_quote cite=”3voor12″ url=”http://3voor12.vpro.nl/”]Een van de verassingen van de avond speelde in Bar American. Daar zette Casa de la Muerte de tent op stelten. Het programmaboekje sprak over rockabilly, maar het was veel meer dan dat. Het vijftal bracht blije zigeuner salsa met een punk attitude. Snel, vol vuur en erg aanstekelijk.[/su_quote][/su_column]

[su_heading size=”16″]Vrijdag de 13e![/su_heading]

Geen ongeluksdag voor Casa de La Muerte. Vrijdag de 13e december komt hun debuutalbum Hillbilly Tanzbar uit. Dit gaan ze op een heel bijzondere locatie in Alkmaar vieren. Waar en hoe precies is nog geheim, dus houdt hun Facebook + Site in de gaten.

Het maken van artwork voor bands is niet altijd makkelijk en toe best frustrerend. Maar dit is zo’n project waardoor Wytse en ik weer weten waarom Wytse niet meer bij Ikea werkt…..

Goede muziek, duidelijke communicatie en een super resultaat! Ga ze zeker ook live bekijken, je zult er geen spijt van krijgen.  Bedankt voor de samenwerking en succes met de release.

Wil je graag weten wat we voor jouw band, tattoo shop of festival kunnen doen? Laat wat van je horen!

[su_heading size=”16″]Like & win![/su_heading]

De spelregels zijn simpel: uit alle NIEUWE likes/vind ik leuks op facebook selecteren ze 10 winnaars die een gesigneerde cd op de 13e december kunnen ophalen in Alkmaar. Vind je ze al leuk dan hebben ze goed nieuws: uit de bestaande likes/vind ik leuks selecteren ze ook nog eens 10 winnaars. De selectie is willekeurig, iedereen maakt kans!

http://www.youtube.com/watch?v=0EuqSALw9Dw#t=15

Pin It on Pinterest

Share This