Selecteer een pagina

Bij het drukken van de poster voor Endless Boogie had ik deze keer een gast. Floor Boogaart van Cortonville!


Cortonville is dé online speeltuin van Eric Corton. Je vind er elke dag nieuws, interviews, video’s, muziekfragmenten en interessante artikelen over (opkomende) artiesten, amerikaanse auto’s, kunst en tattoos. Je zou bijna denken dat ik met een mediaoffensief bezig ben, maar soms komen de dingen gewoon allemaal op het goede moment.

Gisteren heeft Leeuwarden Culturele hoofdstad 2018 samen met Bouwgroep Dijkstra Draisma het door mij ontworpen kampioensshirt voor Cambuur GRATIS uitgedeeld aan 3500 mensen.

Veel projecten dit jaar en afgelopen jaar vinden hun oorsprong in de organisatie van het Jailbreak festival. Naast dat dit een geweldig festival is om mede te organiseren heb ik er veel aan gehad. Het was de reden voor Henk Schiffmacher om mij te vragen een poster voor het Tattoo Museum te maken. Uiteindelijk heeft dit ook geleid tot het inrichten van een solo expositie in -voor mij- het mooiste museum ter wereld.

Sybrand Klompstra heeft onlangs een geweldig portret over mijn zeefdruk passie gemaakt. Deze mini-docu is opgepikt door Cortonville. Wat een eer! Nu dus een interview. Wie mij een beetje kent weet dat ik maar één knop heb. De aan knop!

Het duurde daarom even voordat Floor het interview tot een acceptabele hoeveelheid woorden had teruggebracht. Ik ben er heel blij mee, je kunt het hier lezen.

De zeefdruk poster van Endless Boogie kun je in de webshop kopen.

Pin It on Pinterest

Share This