Selecteer een pagina

[heading style=”1″]Verrassing ‘Triggerfinger’![/heading]
Een dag na het uitverkochte huis in de Oosterpoort komen ze naar Vera: Triggerfinger!

Eigenlijk zijn ze ons kluppie ontgroeid, maar omdat ze zelf zo graag willen, hebben we het samen voor elkaar gebokst. Maar dan moest het wel speciaal worden! Zo kwam Triggerfinger met het idee er een lekkere authentieke show van te maken, net als vroeger. En dat betekent onder andere speciaal ontworpen en gedrukte entreekaartjes, echte collector’s items. Wytse Sterk, een van onze artworkers heeft deze prachtig kaartjes ontworpen, die dus niet online te koop zijn. Nee, trek die slaapzak en de thermoskan maar uit de kast, dinsdagochtend om 10.00 uur openen onze voorverkoopadressen (Plato, Elpee, Jongens van Hemmes) de deuren!

Daarnaast wordt er nog een tweede collector’s item gedrukt, namelijk een unieke zeefdrukposter. Dat doen we natuurlijk voor elke show, maar deze sluit naadloos aan op het ticket en zal als alles rond komt in kleine oplage op de avond zelf verkocht worden. Hou de site in de gaten mocht je er eentje willen.

Goed, voor wie onder een steen geleefd heeft: deze Vlaamse rockers brachten de albums ‘What Grab’s Ya?’ en ‘All This Dancing Around’ (die in 2 maanden goud werd) uit, stonden 17 weken op nummer 1 met de cover ‘I Follow Rivers’, verkopen praktisch elke zaal uit en spelen op de grootste Europese festivals. Begin vorig jaar stonden ze tijdens een unieke dubbelshow tweemaal op één avond in Vera, stijf uitverkocht natuurlijk. Kortom, bijna Vera’s huisband zo langzamerhand.

Dus, voor iedereen die een kaartje weet te bemachtigen, geniet ervan!”

(Tekst: Vera)

Helaas. Alle zeefdrukken van dit unieke concert zijn uitverkocht!

Pin It on Pinterest

Share This