Selecteer een pagina

[heading style=”1″]Unieke samenwerking[/heading]

Begin deze week schreef ik al over de unieke samenwerking tussen Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 en GoSterk. Wytse heeft in opdracht van LWD CH2018 een poster voor het Urker Mannenkoor ontworpen. De poster is een hit geworden op social media en er schijnen er zelfs een paar in China te hangen…..

[heading style=”1″]Gelimiteerde zeefdruk voor het goede doel[/heading]

[nivo_slider source=”post” link=”image” size=”263×350″ limit=”10″ effect=”fold” speed=”600″ delay=”3000″]

Leeuwarden Culturele Hoofdstad heeft als thema ‘Schouder aan schouder’. Vanuit die gedachte kwam het idee om samen met GoSterk zeefdrukken van de al eerder ontworpen poster te maken. Gisteren is Wytse daarom de hele dag in de weer geweest om 30 posters met de hand te zeefdrukken.

Wil je zien hoe het proces van het zeefdrukken in zijn werk gaat kijk dan naar de mini docu Handwerk over zijn zeefdruk passie.

De opbrengst van de verkoop van deze eenmalig oplage gaat naar een nog op te richten multiculti kinderkoor. Aan kinderen die mee willen doen geen gebrek. Aan geld wel. Zonder de hulp van burgers en bedrijven komt het kinderkoor er niet.

De zeefdruk poster wordt door de Stichting Kulturele Haadstêd 2018 verkocht en kost € 295,00.  Koop een zeefdruk en maak dit belangrijke initiatief mogelijk! Bestel de zeefdruk via info@2018.nl.

Voor de overhandiging van de gekochte zeefdrukken organiseert Lwd2018 nog een bijzonder moment.

U kunt ook een eenmalige gift overmaken op  rekening 29.85.59.544 (Friesland Bank) ten name van Stichting Kulturele Haadstêd 2018. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Er is een totaalbedrag van € 5.520 nodig.

Pin It on Pinterest

Share This